Πόλο: Αυλαία στην κανονική περίοδο για Άνδρες και Γυναίκες

Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 20:51
UPD:21:05
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Με το απόλυτο «22 στα 22» ολοκλήρωσε και φέτος ο Ολυμπιακός την κανονική περίοδο στην Α1 Ανδρών, συντρίβοντας τον ΠΑΟΚ με 18-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου είχαν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση και στους τελικούς των πλέι οφ, αφού στην πρώτη φάση δεν αγωνίζονται.

Ο «Δικέφαλος» κατετάγη στην έκτη θέση και θα παίξει στα πλέι οφ με τον (τρίτο) Παναθηναϊκό, που νίκησε 8-5 τον Εθνικό και τον έστειλε στην πέμπτη θέση αντιμέτωπο του Υδραϊκού, ο οποίος νίκησε εκτός έδρας 12-5 το Καλαμάκι και τερμάτισε τέταρτος.

Η δεύτερη Βουλιαγμένη, που δεν θα μετάσχει στην πρώτη φάση των πλέι οφ, με αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεσή της νίκησε 12-5 την ουραγό ΝΕΠ, η οποία θα μπει στα πλέι άουτ με το απόλυτο μειονέκτημα έδρας.

Η Γλυφάδα νίκησε 10-9 το Παλαιό Φάληρο και ανέβηκε στην έβδομη θέση, ενώ η Ηλιούπολη επικράτησε 14-9 του ΝΟ Χίου, αλλά έμεινε 11η.

Στην Α1 Γυναικών και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και επίσης τελευταίας αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΑΟΓ 16-0 στη Γλυφάδα, τον άφησε πέμπτο και θα παίξει στα πλέι οφ με τον τέταρτο Εθνικό, που «διέλυσε» με 27-2 τον ουραγό ΝΟΒΑ.

Η δεύτερη Βουλιαγμένη είχε νικήσει μέρες πριν το (τρίτο) Ρέθυμνο με 21-3, το οποίο θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ, ενώ την έκτη θέση κατάκτησε ο Τρίτωνας Αμαρουσίου, μετά τη νίκη με 11-6 επί του Ποσειδώνα στα Ιλίσια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις