Champions League: Σούπερ έκπληξη από Βόλφσμπουργκ, 2-0 τη Ρεάλ

Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 23:45
UPD:23:49
REUTERS/Fabian Bimmer

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Το «μπαμ» της Βόλφσμπουργκ ακούστηκε απόψε σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς οι «λύκοι» υπέταξαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα τους με 2-0 και πήραν ένα προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της 12ης Απριλίου, στην ισπανική πρωτεύουσα.
 
Στο 18΄ ο Ντανίλο ανέτρεψε τον Σούρλε παραχωρώντας πέναλτι και δίνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, με τον Ρικάρντο Ροντρίγκες να γράφει το 1-0 από τα 11 μέτρα και τον Κέιλορ Νάβας να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του ύστερα από 738 λεπτά στη διοργάνωση.

Στο 25΄ η σέντρα του Ενρίκε βρήκε στην κίνηση τον Άρνολντ ο οποίος έγραψε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ νωρίς-νωρίς. Κι ενώ όλοι περίμεναν την αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι «μπλάνκος» δεν έκαναν απολύτως τίποτα, καθώς βρέθηκαν σε ένα από τα χειρότερα αποψινά βράδια τους.

Στο 73΄ ο Μπενάλιο νίκησε στο τετ α τετ τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εκεί η «βασίλισσα» έχασε κάθε ελπίδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε απόψε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις