Γ. Κουμουτσάκος: H κυβέρνηση χτίζει την πολιτική της στη σαθρή βάση μιας υποκλοπής

Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 13:12
UPD:13:27
INTIME NEWS/ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

«Δεν πείθουν οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού για άμεσο κλείσιμο της αξιολόγησης. Και πέρσι διαβεβαίωνε ψευδώς ότι ''καθαρόγραφε'' τη συμφωνία», επισήμανε (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Εδώ και τρεις μέρες η κυβέρνηση χτίζει την πολιτική της πάνω στη σαθρή βάση μιας υποκλοπής», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου, ενώ κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι «σπρώχνουν τη χώρα σε απομόνωση».

Μιλώντας στον Real FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. χαρακτήρισε «σκόπιμη» τη «δαιμονοποίηση του ΔΝΤ από την κυβέρνηση», όταν «όλοι το θεωρούν αναπόσπαστο τμήμα του προγράμματος». «Η κυβέρνηση οξύνει την αντιπαράθεση ή για να δικαιολογήσει το αδιέξοδο ή για να προετοιμάσει 'θριαμβευτική' συνθηκολόγηση κόστους 5,5 δισ.», εκτίμησε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σημείωσε ακόμη ότι η Ν.Δ. έχει «κάθε λόγο να ανησυχεί ότι η κυβέρνηση επαναλαμβάνει την ολέθρια διαπραγματευτική τακτική του 2015».

«Δεν πείθουν οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού για άμεσο κλείσιμο της αξιολόγησης. Και πέρσι διαβεβαίωνε ψευδώς ότι ''καθαρόγραφε'' τη συμφωνία», επισήμανε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή