«Καθάρισε» με τους Λάτιν ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πανθρακικό

Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 21:05
UPD:21:06
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Σε παιχνίδια όπως το σημερινό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ακόμη κι αν πραγματοποιήθηκε σε άδειες εξέδρες λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων με μία αγωνιστική, συνήθως το ζητούμενο είναι που θα… σταματήσει το σκορ.

Από τη μία ο απαιτητικός προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα που δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν, από την άλλη ο καταδικασμένος σε υποβιβασμό, άρα ελεύθερος από βαθμολογική σκοπιμότητα Πανθρακικός, προϊδέαζαν για καλό θέαμα και αρκετά γκολ.

Στο Φάληρο όλα τελείωσαν όταν… πήραν μπρος οι γηπεδούχοι, που άρχισαν να παίζουν σεάλλη ταχύτητα μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Έτσι, αφού Ερνάνι και Πάρντο έχασαν δύο ευκαιρίες στο 23΄ και 25΄, αντίστοιχα, το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους» στο 26ο λεπτό ο Πουλίδο με κεφαλιά, από σέντρα του Ερνάνι.

Στο 40΄ ο Ολυμπιακός διπλασίασε με τον Πάρντο, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο Πουλίδο που έδωσε την τελική πάσα, ενώ το σκορ άρχισε να ξεφεύγει για τους φιλοξενούμενους δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Ερνάνι να προσθέτει και το δικό του όνομα στους σκόρερ της συνάντησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης «μονόλογος» των γηπεδούχων, που είχαν πολλές φάσεις αλλά και τον Αθανασιάδη να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις, είδαν την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του νεαρού τερματοφύλακα στο 64΄ στο σουτ του Κασάμι, αλλά το 4-0 ήρθε μόλις λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης με έξοχο πλασέ του Ερνάνι, ύστερα από απίθανη ασίστ του Σεμπά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις