Επίκαιρη ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Γιαν Φαμπρ

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 19:51
UPD:19:53

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού να απαντήσει γιατί απηύθυνε πρόσκληση στον Βέλγο Γιαν Φαμπρ (φωτ. αρχείου) να αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

A- A A+

Επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά για τη λογική της «διεθνοποίησης» των ελληνικών φορέων Πολιτισμού που προτάσσει κατέθεσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού να απαντήσει γιατί απηύθυνε πρόσκληση στον Βέλγο Γιαν Φαμπρ να αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ενώ τη συγκεκριμένη θέση θα μπορούσαν να καλύψουν Έλληνες καλλιτέχνες και διανοούμενοι, με ικανά και επαρκή προσόντα.

Υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και πολιτικός προϊστάμενος του κ. Μπαλτά είχε θέσει ως βασική προτεραιότητα στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τη δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω του Πολιτισμού, ιδίως σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή