Hyundai IONIQ: Ηλεκτροκίνηση με παραλλαγές

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 13:50
UPD:13:50

Το IONIQ είναι τo πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο που διαθέτει τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων, που καθιστά την υψηλή τεχνολογία προσιτή σε όλους.

A- A A+

Στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Hyundai Motor παρουσίασε τη νέα γκάμα του Hyundai IONIQ, που αποτελείται από τα: IONIQ Hybrid, IONIQ Electric και IONIQ Plug-in.

Το IONIQ είναι τo πρώτο μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο που διαθέτει τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων, που καθιστά την υψηλή τεχνολογία προσιτή σε όλους. Η νέα πρόταση της Hyundai Motor προσφέρει απαράμιλλη σχεδίαση και οδηγική εμπειρία διαμέσου καινοτόμου τεχνολογίας και προσφέρει στους πελάτες της πιο εξελιγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας.

Το νέο Hyundai IONIQ είναι ένα σημαντικό ορόσημο της στρατηγικής της Hyundai Motor, δημιουργώντας τον νέο τρόπο σκέψης της μάρκας μέσω νέων καινοτόμων τεχνολογιών και επεκτείνοντας την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας με στόχο την περαιτέρω οργανική ανάπτυξη των πωλήσεων στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή