Βουλή: Υψηλοί τόνοι ανάμεσα σε Ιασ. Φωτήλα - Σ. Φάμελλο

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 12:10
UPD:12:21
ΒΟΥΛΗ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
A- A A+

Επεισόδιο προκλήθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα, όταν αποκάλεσε την κυβέρνηση «δήθεν δημοκράτες που λυμαίνονται τον τόπο». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε να ανακαλέσει και εκείνος του απάντησε: «Να μου κάνει μήνυση».

Μιλώντας για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο ο κ. Φωτήλας πρότεινε «συμμαχία για να πέσει η κυβέρνηση» λέγοντας: «Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει -δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό και να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. H κυβέρνηση δεν μπορεί μας καταστρέφει. Φοβάμαι ότι η όποια κυβέρνηση δεν μπορεί αφού θα έχει κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλες οι πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να συμμαχήσουν για έναν σκοπό: να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Για να πέσει από την εξουσία πρέπει να κηρύξουμε έναν νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο μας».

Αμέσως ο Σ. Φάμελλος αντέδρασε: «Θίγει τον ίδιο τον ομιλητή και να ανακαλέσει αμέσως. Εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του η ορολογία που λέει λυμαίνονται τον τόπο».

«Μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κύριος συνάδελφος», απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή