Ν. Αθανασίου: Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη Ν.Δ. που με τρομάζει

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 11:16
UPD:11:18
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου.

A- A A+

«Έχουμε μια πτώση επιπέδου στη ΝΔ που προσωπικά με τρομάζει» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις, στη χθεσινοβραδινή Ολομέλεια της Βουλής, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών της παράταξης.

«Δεν είναι δυνατόν να σου παρουσιάζουν 13 περιπτώσεις κρυπτοαμνηστείας και εσύ να σιωπάς, δεν μπορεί να σου λένε έχουμε 13 νόμους για να αμνηστευτούν κάποιοι που είναι αυτοί που αναφέρθηκαν χθες κι εσύ να μην παίρνεις θέση σ΄ αυτό το θέμα και να μιλάς για εκλογές» σημείωσε ο κ. Αθανασίου και εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν συμφωνούν όλοι οι βουλευτής της ΝΔ με αυτή την τακτική που ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης. «Δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση της πατρίδας να παρουσιάζει τέτοια πτώση επιπέδου» υποστήριξε.

Καταλήγοντας, χαρακτήρισε καθοριστική για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της χώρας γενικότερα την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και είπε πως όσο σκληρές και αν είναι οι ρυθμίσεις στο φορολογικό και το ασφαλιστικό, θα τις υπερψηφίσει μπροστά στο τεράστιο όφελος που θα επέλθει από την απομείωση του χρέους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή