Μήνυση Κουμουτσάκου κατά Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμηση

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 12:54
UPD:14:09
INTIME NEWS/ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

A- A A+

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμηση, κατέθεσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την υπόθεση των δημοσιογράφων, που κατηγορούνται ως εκβιαστές.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, μετά από τοποθέτηση της κ. Γεροβασίλη, η οποία είχε κάνει λόγο για σχέσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ. με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα.

Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη.

«Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε, προαναγγέλλοντας πως όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Όλγα Γεροβασίλη: Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις από τη Ν.Δ.

Ερωτηθείσα για το θέμα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι η κίνηση αυτή «είναι σε λάθος κατεύθυνση», επισημαίνοντας ότι το θέμα είναι πολιτικό και όχι προσωπικό και επέμεινε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για τα περί σχέσεων της Ν.Δ. με το κύκλωμα των δημοσιογράφων - εκβιαστών.

Πρόσθεσε ότι «επί ένα μήνα ζητούνται εξηγήσεις από τη Ν.Δ. για τις έμμισθες σχέσεις που αποκαλύφθηκε και απεδείχθη ότι διατηρούσε ή διατηρεί με κύκλωμα εκβιαστών και η έμμισθη σχέση έχει αποκαλυφθεί. Το αυτονόητο έπραξα με τη δήλωση μου, έπραξα το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις από τη Ν.Δ. και τον εκπρόσωπο της Ν.Δ., ζητώντας να απαντήσουν επί της ουσίας».

Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι η Ν.Δ. απέναντι σε αυτή τη στάση επέλεξε «πολύ σκόνη» και επί της ουσίας απάντηση δεν υπήρξε ακόμη.

«Περιμένουμε το βράδυ να δώσουν πειστικές απαντήσεις, όχι προς εμάς αλλά προς τον ελληνικό λαό που περιμένει», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και προσέθεσε ότι αυτή η μεγάλη σκόνη δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας, κατά το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή