Εθνική ομάδα: Αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά όχι στο σύστημα με Ισλανδία

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:04
UPD:16:06
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Δεν μου άρεσε βέβαια η εικόνα που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι» δήλωσε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη σημερινή προπόνηση (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, κυρίως στους μεσοεπιθετικούς αλλά διάταξη όπως και στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, δηλαδή 3-5-2, θα παρατάξει αύριο την Εθνική ομάδα ο Μίχαελ Σκίμπε απέναντι στην Ισλανδία.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Δεν μου άρεσε βέβαια η εικόνα που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι» δήλωσε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη σημερινή προπόνηση.

Αναφερόμενος στον τρόπο διάταξης διευκρίνισε ότι «θα παίξουμε πάλι με τρεις στόπερ στο ματς με την Ισλανδία, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνά μας. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».

Για την Ισλανδία, την οποία η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30), είπε ότι «είναι αμυντικά καλύτερη ομάδα (από το Μαυροβούνιο) και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Είναι στο χέρι μας να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Ο Σκίμπε δεν υπολογίζει στο πλάνο του τον Θανάση Πέτσο, ο οποίος δεν κατόρθωσε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ούτε σήμερα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, κι έτσι πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις