Βέβαιος ο Κ. Καραμανλής ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2001 07:20
UPD:08:11
A- A A+

Τη βεβαιότητά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, όποτε και εάν γίνουν, εκφράζει ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής». «Το λεγόμενο σκληρό ροκ, βοηθά τη δική μας στρατηγική δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί, επιλογή του ιδίου του κ. Σημίτη».

Ο Κώστας Καραμανλής ξεκαθαρίζει ότι τη μάχη στον δήμο Αθηναίων δεν μπορεί να την δώσει υπερκομματική προσωπικότητα, ωστόσο δεν αποκλείει ότι μπορεί να στηρίξει το κόμμα του υποψηφιότητα προσώπου που θα είναι μεν ανένταχτος κομματικά, θα διαθέτει όμως σαφές πολιτικό προφίλ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί ότι το κόμμα του κ. Αβραμόπουλου δεν αποτελεί ουσιαστική απειλή για τη Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας ότι ακόμη δεν τίθεται θέμα συνεργασίας μαζί του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ο κ. Καραμανλής εκ συστήματος καταστροφολογεί. «Το ΠΑΣΟΚ με το έργο του θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές», προσθέτει.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ), Δημήτρης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, τόνισε ότι το κόμμα του είναι μία δύναμη η οποία δεν πρέπει να φοβίζει κανέναν, από την ώρα που χαροποιεί τη δημοκρατία και τους πολίτες.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, στην εκπομπή Εβδομη Ημέρα, απάντησε στον Κώστα Καραμανλή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, χαρακτηρίζοντας σπασμωδική την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Στέφανος Μάνος να λάβει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για τον δήμο Αθηναίων, λέγοντας ότι η σχετική πρόταση του κ. Πάγκαλου για υποστήριξη του κ. Μάνου, πρέπει να συζητηθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή