Οι άμεσες πολιτικές εξελίξεις στο Ε.Γ. του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2001 10:24
A- A A+

Τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ στις 7 η ώρα το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη, αναμένουν όλοι για να εκτιμήσουν τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος στη 1 η ώρα το μεσημέρι συναντάται με τον Κώστα Σκανδαλίδη, αναμένεται να «ανοίξει» τα χαρτιά του, όσον αφορά στο κυβερνητικό σχήμα, μετά τις χθεσινές φήμες που οργίασαν, καθώς τις διαρροές και τις πιέσεις για ανασχηματισμό, που διαψεύστηκαν από τον Δημήτρη Ρέππα.

Στην ημερησία διάταξη του Εκτελεστικού Γραφείου βρίσκεται το οργανωτικό σκέλος και η σχετική εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή που έχει οριστεί για τις 14 Ιουλίου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να επισπευσθεί, ίσως κατά μία εβδομάδα.

«Στην παρούσα φάση ο ανασχηματισμός δεν θα έχει νόημα, την επομένη θα βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9,61 ο Παρασκευάς Αυγερινός.

Ο κ. Αυγερινός, σημείωσε ότι ίσως ένας ριζικός ανασχηματισμός να είχε δώσει λύση πριν ανακοινωθεί το συνέδριο, όμως διερωτήθηκε εάν υπό τις δεδομένες συνθήκες ο κ. Σημίτης θα άντεχε να ανοίξει και νέα μέτωπα.

Τέλος, προέβλεψε ότι το συνέδριο δεν θα έχει χαρακτήρα σύγκρουσης και θα διεξαχθεί σε ήρεμο κλίμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή