Βόλεϊ: Δεύτερος ο Παναθηναϊκός, στην τετράδα η Θήρα

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 21:00
UPD:21:05
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση μετά τη νίκη στην Ηλιούπολη επί της ομώνυμης ομάδας με 3-0

A- A A+

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, μετά την παρένθεση της Νάξου την περασμένη εβδομάδα και την πρώτη ήττα στις εγχώριες φετινές διοργανώσεις από τον Πανναξιακό.

Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν με 3-0 την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη, σημειώνοντας την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια επί της Ένωσης την τρέχουσα περίοδο.

Η πειραϊκή ομάδα όπως στη Νάξο έτσι και σήμερα αγωνίστηκε χωρίς τα 3/6 της βασικής εξάδας της, αφού εκτός της Λαζάρεβιτς (τραυματίας) ο Κοβάτσεβιτς δεν χρησιμοποίησε ούτε σήμερα, για προληπτικούς λόγους, τις Μαλασάι και Χριστοδούλου.

Ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση μετά τη νίκη στην Ηλιούπολη επί της ομώνυμης ομάδας με 3-0, ενώ στο ντέρμπι των Κυκλάδων ο Α.Ο. Θήρας επιβλήθηκε 3-1 του Πανναξιακού και «αγκάλιασε» την τρίτη θέση.

Παράλληλα, ο σύλλογος της Νάξου βγήκε εκτός τετράδας μετά τη νίκη του Άρη στη Λάρισα επί του Φιλαθλητικού με 3-0 και πλέον τα πάντα όσον αφορά στις θέσεις 3 και 4 θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Με τη Θήρα να έχει εξασφαλίσει θέση, αφού η διαφορά της από τον Πανναξιακό είναι στους 4 βαθμούς (48 - 44) και θα αντιμετωπίσει εκτός την απογοητευμένη και χωρίς κίνητρο ΑΕΚ, ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανναξιακός θα φιλοξενήσει την «αδιάφορη» Ηλιούπολη.

Η 21η ημέρα θα ολοκληρωθεί αύριο με τα παιχνίδια Πορφύρας-Αίας Ευόσμου και Μαρκόπουλο-ΟΠ Ρεθύμνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις