Γαλλία: Νέα προβλήματα ο Μπενζεμά με τη δικαιοσύνη

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 11:11
UPD:11:12
EPA/JAVIER LIZON
A- A A+

Σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών εμπλέκει τον Καρίμ Μπενζεμά η εφημερίδα «Liberation» με σημερινό της δημοσίευμα!

Τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη εξακολουθούν να απασχολούν τον Γάλλο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αυτή την φορά αντιμετωπίζει ένα ακόμη πιο σοβαρό μετά από την υπόθεση εκβιασμού που κατηγορείται εις βάρος του συμπαίκτη του στην εθνική, Ματιέ Βαλμπουενά.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη εφημερίδα ο Μπενζεμά κλήθηκε και εξετάστηκε ως μάρτυρας σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και οργάνωσης συμμορίας. Οι αρχές έχουν ανοίξει το συγκεκριμένο φάκελο από τις 17 Σεπτεμβρίου 2015 και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Παρισιού ασχολείται με την υπόθεση που αφορά «οργανωμένη συμμορία με έσοδα από παράνομες δραστηριότητες», «ξέπλυμα χρήματος» και «διακίνησης ναρκωτικών».

Ο Μπενζεμά, πλέον, δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να κληθεί στην εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro 2016 (10/06-10/07), κάτι που ούτως ή, άλλως ξεκαθάρισε στις αρχές της εβδομάδας και ο πρωθυπουργός της χώρας, Μανουέλ Βαλς.

Το Εφετείο των Βερσαλιών έχει άρει εν μέρει τον έλεγχο που είχε επιβληθεί στον Μπενζεμά για την υπόθεση του εκβιασμού στον Βαλμπουενά, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχει ήδη επαφή με τον Βαλμπουενά, άρα μπορεί και να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Μετά τη νέα αποκάλυψη, όμως, θεωρείται απίθανο να τον καλέσει ο Ντεσάμπ στην αποστολή των «τρικολόρ» για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις