Ανακοίνωσε Ντάνι ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2005 14:18
UPD:14:35
A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο ισπανός φορ Ντάνι Γκαρθία Λάρα.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ισπανού επιθετικού, Ντάνι Γκαρθία Λάρα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και την καριέρα μου ο Ολυμπιακός, δήλωσε ο ισπανός επιθετικός. «Ο Ριβάλντο μου έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την ομάδα και τον κόσμο, ενώ μου έχει μιλήσει και ο Λέμενς. Ο Ολυμπιακός είναι για μένα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Είναι πρόκληση για μένα ότι θα αγωνιστώ ξανά στο Champions League. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ όμορφο γήπεδο και φιλάθλους που ακολουθούν παντού την ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό. Πιστεύω ότι οι παλιοί μου συμπαίκτες, Ριβάλντο και Λέμενς, θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού ταιριάζουν με τις δικές μου», τόνισε ο 31χρονος άσος, που αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία την Παρασκευή.

Το ντεμπούτο του Ντάνι με την ερυθρόλευκη φανέλα θα είναι πιθανότατα εναντίον της πρώην ομάδας του, Εσπανιόλ, στις 21 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις