Αγωγή της Ιnteramerican κατά της εφημερίδας «Αυριανή»

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2005 17:15
A- A A+

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα Κουρή - Κοντομηνά.

Αγωγή κατά της εφημερίδας «Αυριανή» κατέθεσε η εταιρεία Interamerican, ζητώντας αποζημίωση ύψους 5 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση ηθικής της βλάβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Interamerican, η Αυριανή «εξακοντίζει, για λόγους που η ίδια γνωρίζει, ετερόκλητους, αβάσιμους, χυδαίους, υβριστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς εναντίον της εταιρείας μας. Προφανής στόχος της είναι να πλήξει την εδραιωμένη φήμη της στους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους της για να βλάψει την εταιρία μας προκαλώντας τεχνητή ανησυχία και αναταραχή».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας,«ο κ. Κουρής (εκδότης της Αυριανής) εμφανίστηκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού επινοώντας, με πρωτοφανή και απίστευτη ψευδολογία, ανύπαρκτο σκάνδαλο 30.000 ασφαλισμένων της Interamerican στην Γερμανία και αλλού». «Το αποκύημα αυτό νοσηρής φαντασίας, το οποίο επινόησε ο Γεώργιος Κουρής, θα λάβει την επιβεβλημένη απάντηση ενώπιον των Δικαστηρίων», υπογραμμίζεται.

«Η Interamerican σέβεται και τιμά μέχρι τελευταίου λεπτού του ευρώ όλες τις υποχρεώσεις της προς τους ασφαλισμένους της, από όποια αιτία και εάν προέρχονται, είτε είναι συμβατικές, είτε δικαστικά αναγνωρισμένες. Γι’ αυτό και έχει κερδίσει, εδώ και δεκαετίες, την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών της και την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς