Παραιτήθηκε από τον Πανθρακικό ο Χατζηνικολάου

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 14:54
UPD:14:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Η ομάδα της Θράκης ξεκίνησε τη φετινή περίοδο με τον Μάνουελ Ρόκα στην τεχνική ηγεσία της, πέρασε στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που έφυγε για τη Βέροια και ήρθε ο Γιάννης Χατζηνικολάου (φωτ. αρχείου), ο οποίος επίσης δεν μακροημέρευσε.
A- A A+

Για προπονητή ψάχνει πάλι ο Πανθρακικός, μετά την παραίτηση του Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους και υπέβαλε την παραίτησή του. 

Η ομάδα της Θράκης ξεκίνησε τη φετινή περίοδο με τον Μάνουελ Ρόκα στην τεχνική ηγεσία της, πέρασε στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που έφυγε για τη Βέροια και ήρθε ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος επίσης δεν μακροημέρευσε.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα της Καθαρής Δευτέρας εναντίον της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας προπονητής δεν ήταν στον πάγκο του ακριτικού συλλόγου, καθώς όπως υποστηρίχθηκε ήταν εμπύρετος. 

«Η ΠΑΕ Πανθρακικός, αποδεχόμενη το αίτημα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Χατζηνικολάου προέβη σε δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, εξηγώντας ότι «για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίo να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία»

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις