Champions League: Στους «8» για πρώτη φορά η Μάντσεστερ Σίτι

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 23:45
UPD:23:57
REUTERS/Phil Noble
A- A A+

Μεγάλο βράδυ για τη Μάντσεστερ Σίτι, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νίκη με 3-1 στο Κίεβο επί της Ντιναμό αποδείχθηκε πανίσχυρη παρακαταθήκη για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, που έμεινε στο 0-0 με τους Ουκρανούς στο «Έτιχαντ» κάνοντας μέτριο παιχνίδι.

Η αντίπαλός της όμως δεν μπόρεσε να την απειλήσει ουσιαστικά κι έτσι οι Άγγλοι έστειλαν μια ομάδα στην οκτάδα, με τη Σίτι πάντως να χάνει στη διάρκεια του αγώνα με τραυματισμό και τους δύο στόπερ της, Κομπανί και Οταμέντι, στα πρώτα 25 λεπτά της συνάντησης!

Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις μια καλή στιγμή στη φάση του 34ου λεπτού, όταν ο Γκάρμας έπιασε γυριστή κεφαλιά αλλά ο Χαρτ κινήθηκε γρήγορα και πρόλαβε να αποκρούσει προ του Γιαρμολένκο, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, την πρώτη στο 59ο λεπτό όταν ο Αγουέρο σούταρε άστοχα μετά τη συνεργασία με Τουρέ και Σίλβα, ενώ στο 61΄ το σουτ του Νάβας έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σοφκόφσκι.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις