Αγγλία: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο η Λέστερ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 23:58
UPD:15/03/2016 00:09
REUTERS/Darren Staples
A- A A+

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της Premier League βρίσκεται πια η Λέστερ, μετά τη νίκη της με 1-0 στο «King Power» επί της Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Οι «αλεπούδες» του Κλάουντιο Ρανιέρι διατήρησαν τη διαφορά των 5 βαθμών που τους χωρίζει από τη δεύτερη Τότεναμ (63 - 58), έκαναν πικρό το ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των «ανθρακωρύχων» και με επτά νίκες στους οκτώ αγώνες που απομένουν θα κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

«Χρυσός» σκόρερ της Λέστερ ήταν ο Σίντζι Οκαζάκι, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με εκπληκτική ανάποδο ψαλίδι στο 25ο λεπτό, από ασίστ (με κεφαλιά) του Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος απέδειξε ότι δεν είναι μόνο δεινός σκόρερ αλλά και δημιουργός.

Βίοι αντίθετοι για τη Νιούκαστλ, που με 24 βαθμούς (σε 29 αγώνες) είναι προτελευταία στην κατάταξη, ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν πανό και πλακάτ που σήκωσαν οι οπαδοί της στο «King Power» ζητώντας από τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας τους να «σώσει» το σύλλογο διατηρώντας τον στην κατηγορία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις