Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με τον Ολυμπιακό ο Τελάντερ!

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 19:15
UPD:19:20
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ενώ ο Δανός κεντρικός αμυντικός είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα από τα μέσα της εβδομάδας, ξαφνικά «χτυπήθηκε» από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή του «αιώνιου» ντέρμπι. 

A- A A+

Σημαντικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ένα 24ωρο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ράσμους Τελάντερ, τέθηκε νοκ άουτ από την αυριανή μάχη στο Καραϊσκάκη!

Ενώ ο Δανός κεντρικός αμυντικός είχε ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα από τα μέσα της εβδομάδας, ξαφνικά «χτυπήθηκε» από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή του «αιώνιου» ντέρμπι. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πήρε μαζί του, ούτε τον Ολιβιέ Μπουμάλ, παρά τη διάθεση που έδειξε ο παίκτης για να προλάβει το μεγάλο ματς μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ απέκλεισε και τον Λούκας Εβαντζελίστα, για λόγους τακτικής.

Στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις