Χάντμπολ: «Κλείδωσε» την πρωτιά ο Διομήδης, νίκη παραμονής η ΧΑΝΘ

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 18:11
UPD:21:29
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Διομήδης Άργους αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε του Φίλιππου μέσα στη Βέροια με 28-24. 

Η πελοποννησιακή ομάδα εξασφάλισε έτσι την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας, ενώ παράλληλα είναι πια μέγιστο φαβορί για μια θέση στον τελικό, καθώς θα ξεκινήσει στα πλέι οφ με σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα. 

Από εκεί και ύστερα, η ΧΑΝΘ νίκησε στην Έδεσσα τον γηπεδούχο Αερωπό με 23-21, πάντοτε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και η παραμονή της στην κατηγορία είναι πλέον στα χέρια των παικτών της.

Κατά την 22η και τελευταία ημέρα στην κανονική περίοδο η ΧΑΝΘ θα φιλοξενήσει τον Φοίβο Συκεών και με νίκη θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο στην ένατη θέση και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ για την παραμονή.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου (30-29) και κινδυνεύει να χάσει και την τρίτη θέση από τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ, που πέρασε άνετα από την Κυψέλη νικώντας με 25-14 τον Πανελλήνιο και πλησιάζοντας τον «Δικέφαλο» στον πόντο, ενώ ο Φοίβος επιβλήθηκε του Αρχέλαου Κατερίνης με 29-24. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις