Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Σεμπά, μέσα ο Ερνάνι

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 13:54
UPD:15:11
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών επέλεξε να αφήσει εκτός τον Βραζιλιάνο επιθετικό (φωτ. αρχείου) και στην θέση του πήρε τον Ερνάνι, για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω του τραυματισμού του.

A- A A+

Ο αποκλεισμός του Σεμπά από την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν η έκπληξη από πλευράς του Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών επέλεξε να αφήσει εκτός τον Βραζιλιάνο επιθετικό και στην θέση του πήρε τον Ερνάνι, για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω του τραυματισμού του.

Επίσης εκτός έμειναν και οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ και Ζντιέλαρ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Σίλβα για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Φορτούνη, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβα, Βούρο.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουάκου στην άμυνα, Καμπιάσο-Μιλιβόγεβιτς στον άξονα, Φορτούνη λίγο πιο μπροστά, στα άκρα τους Φουστέρ και Πάρντο και «καθαρόαιμο» επιθετικό τον Ιντέγε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις