Νιουκάστλ: Παρελθόν ο ΜακΛάρεν

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 15:35
UPD:15:38
REUTERS/Lee Smith

Ο ΜακΛάρεν ανέλαβε τα ηνία της Νιουκάστλ τον περασμένο Ιούνιο (σ.σ. είχε αυξημένες αρμοδιότητες καθώς εντάχθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο), ωστόσο, η πορεία της ομάδας είναι τραγική (φωτογραφία αρχείου). 

A- A A+

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νιουκάστλ, καθώς η διοίκηση απέλυσε τον Στιβ ΜακΛάρεν.

Εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε της Premier League οι «ανθρακωρύχοι» βρίσκονται με το... ένα πόδι στην Championship και με αφορμή την κακή εικόνα της ομάδας πήραν την απόφαση να διεκδικήσουν την παραμονή της ομάδας με άλλο τεχνικό στον πάγκο της.

Ο ΜακΛάρεν ανέλαβε τα ηνία της Νιουκάστλ τον περασμένο Ιούνιο (σ.σ. είχε αυξημένες αρμοδιότητες καθώς εντάχθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο), ωστόσο, η πορεία της ομάδας είναι τραγική. Ξεκίνησε χωρίς νίκη στις πρώτες 8 αγωνιστικές και, πλέον, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης. 

Για τον αντικαταστάτη του και το αν θα είναι έμπειρος τεχνικός ή, ο σύλλογος θα προχωρήσει με «υπηρεσιακό» έως τη λήξη της σεζόν τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επικρατέστερος  για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, για τον οποίο, μάλιστα, ακούγεται ότι θα καθοδηγήσει την ομάδα στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με την πρωτοπόρο Λέστερ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει: «Μετά την ήττα από τη Μπόρνμουθ (σ.σ. 1-3 το περασμένο Σάββατο), ο σύλλογος πέρασε κάποιο χρόνο σκεπτόμενος και σήμερα κατέληξε στον άμεσο τερματισμό της συνεργασίας με τον Στιβ ΜακΚλάρεν. Αντιλαμβανόμαστε ότι η λήψη της απόφασης πήρε κάποιες μέρες και αυτό δημιούργησε μία αβεβαιότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά τον Στιβ και τους παίκτες, για την οποία απολογούμαστε. Αισθανθήκαμε όμως ότι ο χρόνος αυτός ήταν απαραίτητος, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα ληφθούν οι σωστές αποφάσεις, με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις