Σφαιρόπουλος: Δεν κάναμε φάουλ γιατί πάντα παίζουμε άμυνα

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 00:07
UPD:00:18
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε ευθέως ότι επέλεξε να παίξουν άμυνα οι παίκτες του από το να πάνε στη σιγουριά του φάουλ στην επίθεση της Μπάμπεργκ που κατέληξε στο τρίποντο του Στρέλνιεκς. 

A- A A+

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ξεκάθαρος για την... προτελευταία φάση του αγώνα, εκείνη δηλαδή που υπήρξε μοιραία και κόστισε την ήττα στην ομάδα του.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε ευθέως ότι επέλεξε να παίξουν άμυνα οι παίκτες του από το να πάνε στη σιγουριά του φάουλ στην επίθεση της Μπάμπεργκ που κατέληξε στο τρίποντο του Στρέλνιεκς

«Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Το πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε τη Μπάμπεργκ χαμηλά στο σκορ, είχαμε το προβάδισμα, πήραμε και διαφορά, αλλά δυστυχώς στο τέλος πέτυχαν κάποια δύσκολα σουτ και τυχερά θα έλεγα, γύρισαν στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη» δήλωσε. 

Όσο για το ποια ήταν η εντολή του πάγκου στην τελευταία επίθεση των Γερμανών; «Εμπιστευόμαστε την άμυνά μας. Δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ και πάντα παίζουμε άμυνα» απάντησε, αλλά η κατάληξη του αγώνα ενδεχομένως να τον κάνει να αλλάξει άποψη επί του θέματος. 

Ο Κώστας Παπανικολάου, από την πλευρά του, ανέφερε πως «παίξαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε στην Μπάμπεργκ να επιστρέψει με κάποια κενά διαστήματά μας. Είχαμε διαφορά πέντε πόντων αλλά έβαλαν τρία πολύ μεγάλα και δύσκολα τρίποντα και πήραν τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις