Αγγλία: Ανώτατο όριο κόστους για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 00:58
UPD:01:21
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η εικόνα, οι διοικούντες την Premier League αποφάσισαν να θέσουν ανώτατο όριο κόστους εισιτηρίου για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων.

A- A A+

Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι κατά γενική ομολογία η κορυφαία και πιο ανταγωνιστική Λίγκα στον κόσμο, ένα πρωτάθλημα όπου ο υποβιβασμένος μπορεί να στερήσει τον τίτλο στον επίδοξο πρωταθλητή.

Το θέαμα είναι εξαιρετικό, οι εγκαταστάσεις ανάλογες, οι σύλλογοι ανταγωνιστικοί και γι΄ αυτό σε κάθε έδρα, σε κάθε παιχνίδι συνήθως δημιουργείται το αδιαχώρητο, όχι μόνο από φίλους της γηπεδούχου αλλά και από πολυάριθμους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Σε αντίθεση με τη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας, με τις απαγορεύσεις μετακίνησης, τα κεκλεισμένων των θυρών ματς και όλα τα συναφή, στην Αγγλία συνήθως οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων δημιουργούν ολόκληρη κερκίδα στην αντίπαλη έδρα.

Προκειμένου λοιπόν να διατηρηθεί η ίδια εικόνα, που αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το πρωτάθλημα, οι επικεφαλής της Premier League αποφάσισαν να θέσουν πλαφόν στο κόστος των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. 

Έτσι λοιπόν, ύστερα και από τα παράπονα που είχαν εκφραστεί από πολλές πλευρές για τις τιμές των εισιτηρίων, η αγγλική Λίγκα αποφάσισε ότι η υψηλότερη τιμή που μπορεί να διαθέσει τα «μαγικά χαρτάκια» ένας σύλλογος στους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα είναι 30 λίρες για την επόμενη τριετία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις