Όλγα Γεροβασίλη: Καλά που υπάρχει ο Γ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε τις αποφάσεις των Συνόδων

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 00:36
UPD:00:45
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Όπως τόνισε μέσω Twitter η κ. Γεροβασίλη, τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο «που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Καλά που υπάρχει και ο Γ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιες είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ζήτησε από το Μέγαρο Μαξίμου να διαψεύσει αναφορές του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ περί απόφασης των «28» για κλείσιμο των συνόρων.

Όπως τόνισε μέσω Twitter η κ. Γεροβασίλη, τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο «που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος».

Παράλληλα, κάλεσε τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. να διαβάσει τα συμπεράσματα «αντί να χρησιμοποιεί το Twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις».

«Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά» συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη και, απευθυνόμενη στον κ. Κουμουτσάκο, πρόσθεσε: «Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μην σπαταλά τον χρόνο του με γρίφους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή