Γραμματόσημα για τα 25 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας - Ισραήλ

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 17:06
UPD:17:12
FACEBOOK/Ισραήλ στην Ελλάδα | Israel in Greece/Σαμπρίνα Παρασκευοπούλου
A- A A+

Η κοινή έκδοση γραμματοσήμων «25 Χρόνια Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ» παρουσιάστηκε χθες Τρίτη σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τα ΕΛΤΑ και η  Ισραηλινή Πρεσβεία στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία πολλών πολιτικών, διπλωματών, αξιωματούχων και ανθρώπων των τεχνών.  

Χαιρετισμούς απηύθυναν η πρέσβης του Ισραήλ Ιρίτ Μπέν Άμπα, ο πρόεδρος και ο διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Κωστής Μελαχροινός και ο ειδικός Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων και πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας Μωυσής Κωνσταντίνης. 

Ακολούθησαν οι ομιλίες προσωπικοτήτων που διατηρούν ιδιαίτερες σχέσεις με το Ισραήλ και την Ελλάδα.  Συγκεκριμένα, μίλησαν  ο βουλευτής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνο-Ισραηλινής Φιλίας, κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο κ. Αναστάσιος Μητσιάλης, πρώην Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών και πρώην Πρέσβης της Ελλάδας στο Ισραήλ, ο επιχειρηματίας και πρώην Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Ράμ Αβιράμ, η  ακαδημαϊκός και συγγραφέας, κ. Λένα Διβάνη, η κ. Γαρυφαλλιά Μίχα, ιστορικός ερευνήτρια στο Ινστιτούτο και Μουσείο Ολοκαυτώματος Yad Vashem στην Ιερουσαλήμ, η κ. Ματίλντα Μπεράχα, αρχιτέκτων και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Technion και ο κ. Νίκος Άγουρος,  Αρχισυντάκτης της Huffington Post Greece.    

FACEBOOK/ΙΣΡΑΉΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ | ISRAEL IN GREECE/ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων: ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Γιάννης Κεφαλογιάννης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Βασίλης Οικονόμου, Μαρία Αντωνίου, Χρήστος Κέλλας και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Πρόεδρος του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας, κ. Μάκης Μάτσας, ο Ραββίνος Αθηνών, κ. Γκαμπριέλ Νεγκρίν, διπλωμάτες, δημοσιογράφοι και φίλοι του Ισραήλ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή