Σφαιρόπουλος: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 15:20
UPD:15:22
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (φωτ. αρχείου) είναι απόλυτα προσγειωμένος όσον αφορά στις επιδιώξεις της ομάδας του και στο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Γερμανία, όπου αύριο τον περιμένει η Μπάμπεργκ, με μοναδικό στόχο και προοπτική τη νίκη που θα του επιτρέψει όχι μόνο να συντηρήσει αλλά και να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι απόλυτα προσγειωμένος όσον αφορά στις επιδιώξεις της ομάδας του και στο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του πειραϊκού συγκροτήματος.

«Είναι μια δύσκολη έδρα και μια καλή ομάδα, μια ομάδα έδρας γενικά, ενώ μας νίκησε στον πρώτο γύρο κι αυτό μαρτυρά πως έχει ποιότητα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι που το έχουμε δουλέψει καλά στις προπονήσεις και αυτά που έχουμε κάνει καλά στις προπονήσεις πρέπει να τα κάνουμε και στον αγώνα» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι μόνο η άμυνα, είναι και η επίθεση. Πρέπει να παίξουμε με δυναμικό τρόπο, να είμαστε αποφασιστικοί. Θέλουμε να παίζουμε καλά, ξέρουμε να παίζουμε καλά και πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε όπως πρέπει και να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε» πρόσθεσε ο Σφαιρόπουλος. 

Δηλώσεις έκανε επίσης ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος υπογράμμισε ότι «στο πρώτο παιχνίδι μάς είχαν δημιουργήσει προβλήματα και πρέπει να βρούμε λύσεις. Θέλουμε να κάνουμε νίκες ως το τέλος και να βρεθούμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί καλύτερα όταν είναι υπό πίεση και αυτό πρόκειται να κάνουμε και τώρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις