Champions League: Στα προημιτελικά με δύο νίκες η Ρεάλ

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 23:36
UPD:23:52
EPA/KIKO HUESCA

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Με την... αισιοδοξία ότι μπορεί να ανατρέψει το 0-2 του «Ολίμπικο» και να προκριθεί η ομάδα του έμεινε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς η Ρεάλ διπλασίασε τις νίκες της επί των «τζαλορόσι» επικρατώντας με το ίδιο σκορ και στη Μαδρίτη, για να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αποψινό παιχνίδι, πάντως, μόνο εύκολο δεν ήταν για τη «βασίλισσα», που χρωστάει πολλά στο εξαιρετικό βράδυ που βρέθηκε ο τερματοφύλακάς της. Ο Νάβας κράτησε όρθια την ομάδα της Μαδρίτης όσο το σκορ βρισκόταν στο 0-0, καθώς οι Ιταλοί δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις χάρις στην ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα του Σαλάχ.

Ο Αιγύπιος διεθνής βρήκε χώρους στο ανοιχτό γήπεδο και ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Η Ρόμα έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 14΄ με τον Τζέκο, που δεν ήταν εύστοχος απέναντι στον Κοσταρικανό πορτιέρε, ενώ στο 28΄ ο Σαλάχ νικήθηκε από τον Νάβας.

Η ίδια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές επαναλήφθηκε στο 50΄, όταν ο Σαλάχ αστόχησε, στο 56΄ ο Νάβας απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ το βολέ του Φλορέντσι, ενώ στην εκτέλεσή του έκανε νέα «μαγική» επέμβαση σε σουτ του Μανωλά. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ και η Ρόμα το πλήρωσε.

Στο 64ο λεπτό ο Λούκας Βάσκεθ βρήκε με ασίστ τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εκείνος τελείωσε τη φάση για το 1-0 και το 13ο φετινό γκολ του στη διοργάνωση, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος, όταν ο Πορτογάλος σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά βρήκε τον Χάμες Ροντρίγκες κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις