Μικροπολιτική καταλογίζει στη Ν.Δ. η Όλγα Γεροβασίλη

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 21:19
UPD:21:21
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Όλγα Γεροβασίλη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Μικροπολιτική καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας σε αναφορές του εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Πρόκειται για πρωτοφανές ατόπημα, την ώρα που η Ελλάδα διαπραγματεύεται τη λύση του προσφυγικού, που όλα δείχνουν να υπάρχουν περιθώρια ουσιαστικής λύσης, να προσπαθεί ο εκνευρισμένος εξ αυτού εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, να φέρει σε αντιπαράθεση Ελλάδα και Κύπρο. Το έσχατο της μικροπολιτικής», σχολιάζει η κ. Γεροβασίλη.

«Η ομάδα εξουσίας, που έχει φέρει τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση, αγνοεί τα στοιχειώδη», σημείωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφέροντας: «Ακόμα κι ένας πρωτοετής Διεθνών Σχέσεων έχει μάθει ότι οι απαιτητικοί στόχοι που θέτει η αντιπολίτευση είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια μιας Κυβέρνησης για να διεκδικήσει - αν βέβαια μπορεί - περισσότερα για το εθνικό συμφέρον».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, «αυτό το τόσο απλό, αδυνατούν να το καταλάβουν οι ‘’απίθανοι σύμβουλοι’’ του Μαξίμου και καταφεύγουν πάλι σε ύβρεις».

«Απίστευτη ‘’μικρότητα’’ και ‘’εθνική ανευθυνότητα’’ είναι να ακυρώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός μια εθνική στρατηγική, μιλώντας για ‘’τρόικα εσωτερικού’’ και για δήθεν ‘’ακροδεξιές ατζέντες’’, λίγες ώρες μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών» πρόσθεσε και κατέληξε: «Γι’ αυτό, πριν κάνουν δηλώσεις, ας κοιτάνε πρώτα τους καθρέφτες του Μαξίμου…». 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή