Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η βοήθεια προς τους πρόσφυγες

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 22:20
UPD:22:35
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η βοήθεια αυτή προς τους ανθρώπους αυτούς που έφυγαν από την πατρίδα τους αναζητώντας καλύτερη τύχη θα συνεχιστεί καθημερινά, όπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ.

A- A A+

Χιλιάδες μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά μοίρασε σήμερα ο Ολυμπιακός, μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η βοήθεια αυτή προς τους ανθρώπους αυτούς που έφυγαν από την πατρίδα τους αναζητώντας καλύτερη τύχη θα συνεχιστεί καθημερινά, όπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ.

«Με πρωτοβουλία του Προέδρου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα και στους πρόσφυγες.

Πράγματα που για τους περισσότερους θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, εν έτει 2016 δεν είναι και τόσο. Ειδικά για συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες και τις ίδιες τους τις ζωές. Μια μερίδα φαγητό για παράδειγμα μοιάζει αυτονόητη για τους περισσότερους. Γι' αυτούς τους ανθρώπους, δυστυχώς, δεν είναι.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, για τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αυτονόητο το ν' απλώσει ένα χέρι βοήθειας. Να προσφέρει κάτι που σε μερικούς μοιάζει λίγο αλλά γι' αυτές τις χιλιάδες ταλαιπωρημένες ψυχές είναι πολύ. Είναι, κυριολεκτικά, ζωτικής σημασίας...Η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου και του διοικητικού ηγέτη του άνοιξε και γι' αυτή την άκρως ευαίσθητη, ειδικά αυτή την περίοδο, κοινωνική ομάδα. Με εντολή του κ. Μαρινάκη οι κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισαν από σήμερα (4/3) να μαγειρεύουν και θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό. Φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά σ' αυτές τις χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.

Η αρχή έγινε σήμερα (4/3) το απόγευμα (18:30) στις Πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ένα βαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός άρχισε να διανέμει το φαγητό στον κόσμο. Πάνω από 1.300 μερίδες καθημερινά θα συνεχίσουν να διανέμονται. Την αγκαλιά αγάπης του Θρύλου «σχημάτισαν» στο σημείο ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Κυριάκος Δουρέκας, και ο συντονιστής της διαδικασίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ κ. Βασίλης Βασιλειάδης.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις