Στον τελικό του Coppa Italia με... τρόμο η Γιουβέντους

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 00:43
UPD:01:09
EPA/DANIELE MASCOLO

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Μια εκπληκτική Ίντερ έφτασε ένα βήμα πριν από μια τεράστια ανατροπή και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά το λάθος του Παλάσιο από τα 11 μέτρα έστειλε αντίπαλο της Μίλαν στις 8 Μαΐου τη Γιουβέντους.

Στη ρεβάνς της ήττας τους με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι, στο Τορίνο, οι «νερατζούρι» στρίμωξαν για τα καλά την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, ισοφαρίζοντας το σκορ της ήττας τους αλλά έχασαν το παιχνίδι στα πέναλτι με 5-3.

Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο με τον Μπρόζοβιτς και διπλασίασαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Πέρισιτς έγραψε το 2-0 στο 49΄ και έβαλε φωτιά στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στην ανατροπή, πίεσαν και στο 81΄ ο Ρουγκάνι έκανε πέναλτι στον Πέρισιτς, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρόζοβιτς για το 3-0. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όμως το σκορ δεν άλλαξε και οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Πρώτη εκτέλεσε η Γιουβέντους με τον Μπαρτζάλι να ευστοχεί, ενώ το ίδιο έγινε με τους Μπρόζοβιτς και Τζάτζα. Με το σκορ στο 2-1 για τη Γιουβέντους ο Παλάσιο «σημάδεψε» το δοκάρι, για να σκοράρουν στη συνέχεια κατά σειρά οι Μοράτα (Γ), Μάναϊ (Ι), Πογκμπά (Γ), Ναγκατόμο (Ι) και Μπονούτσι (Γ), ο οποίος έστειλε την ομάδα του στον τελικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις