Ιδεοληψία και συνεχιζόμενη αμηχανία στο προσφυγικό καταλογίζει στην κυβέρνηση η Ν.Δ.

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 19:37
UPD:19:47
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγορώντας την για ιδεοληψία στο προσφυγικό, για αποτυχημένη διαπραγμάτευση που οδήγησε σε σκληρότερο μνημόνιο καθώς και ότι ο «δήθεν διώκτης της διαπλοκής» αποδεικνύεται κρυφός συνομιλητής όσων καταγγέλλει.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο στον πραγματικό κόσμο, και όχι στον φαντασιακό κόσμο του Μαξίμου, τρία πράγματα είναι σαφή:

1ον: Ότι η εκτός ελέγχου κατάσταση στο μεταναστευτικό - προσφυγικό είναι το αποτέλεσμα πολλών μηνών ιδεοληψίας, της συνεχιζόμενης αμηχανίας και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία – κατά γενική ομολογία – έχει κρατήσει εθνικά υπεύθυνη στάση.

2ον: Ότι η αποτυχημένη διαπραγμάτευση των κ.κ. Τσίπρα - Βαρουφάκη έφερε το σκληρότερο μνημόνιο, την οικονομία σε ασφυξία και την κοινωνία σε απελπισία.

3ον: Ότι ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει.

Είχε προηγηθεί επίθεση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την εφ' όλης της ύλης επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή