Βόλεϊ: Βούβανε την Πυλαία ο Φοίνικας, 3-0 τον ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 21:13
UPD:21:20
INTIME SPORTS/VILLA

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Εντυπωσιακός ο Φοίνικας Σύρου, άφησε... εμβρόντητο τον ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη και έφυγε για τον νησί των Κυκλάδων με μια απίστευτη όσο και καθαρή νίκη με 3-0, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες επί του «Δικέφαλου» στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, ο Φοίνικας εξασφάλισε για τέταρτη φορά στην ιστορία του (τρίτη συνεχή) την είσοδο στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου και θα παίξει με την Κηφισιά, με την οποία ισοβαθμεί, για τη δεύτερη θέση την επόμενη αγωνιστική.

Ταυτόχρονα, οι Κυκλαδίτες πήραν άτυπη ρεβάνς για την ήττα με το ίδιο σκορ από τον ΠΑΟΚ στη δική τους έδρα, στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο πριν από 10 ημέρες. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους, με προβλήματα όχι μόνο στην υποδοχή αλλά και στην επίθεση. 

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, είναι ορατό το ενδεχόμενο να βρεθούν αντίπαλοι στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και η Κηφισιά με τον Φοίνικα, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει πάρα πολλά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις