Χόλυγουντ: Συναυλία - έκπληξη από τον Έλτον Τζον με την Lady Gaga

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 17:25

Η Lady Gaga ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή και μαζί με τον Έλτον Τζον ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του, «Don't Let the Sun Go Down on Me».

A- A A+

Μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη βρέθηκαν οι κάτοικοι του δυτικού Χόλυγουντ στην Καλιφόρνια, όταν το Σάββατο αντίκρισαν  μια τεράστια σκηνή που είχε στηθεί σε ένα πάρκινγκ στον φημισμένο δρόμο Sunset Boulevard, και τον  Έλτον Τζον να ερμηνεύει γνωστές του επιτυχίες.

Η συναυλία - έκπληξη διοργανώθηκε από τον ίδιο τον 68χρονο διάσημο Άγγλο καλλιτέχνη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στήριξη των κατοίκων του Χόλυγουντ στο ίδρυμά του για την καταπολέμηση του AIDS.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την έλευση της Lady Gaga, η οποία ανέβηκε ξαφνικά στη σκηνή και μαζί με τον Έλτον Τζον ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του, «Don't Let the Sun Go Down on Me».

Το νέο για την συναυλία έκπληξη διαδόθηκε ταχύτατα, όπως ήταν φυσικό, και μετά από λίγο συγκεντρώθηκε μεγάλο πλήθος για να απολαύσει τους διάσημους καλλιτέχνες. Στη συναυλία ακούστηκαν και τα τραγούδια: «The Bitch Is Back», «Bennie and the Jets», «Looking Up», «Blue Wonderful», «​Levon», «Rocket Man», «Your Song», «Tiny Dancer», «A Good Heart», «Wonderful Crazy Night»  και «Saturday Night’s Alright for Fighting».

Πολέμιος του AIDS, από το 1992, ο Έλτον Τζον, με τη δημιουργία του ιδρύματος που φέρει το όνομά του (Elton John AIDS Foundation - EJAF), προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα στην εξάλειψη της ασθένειας.

Το ίδρυμα που δημιούργησε έχει ευαισθητοποιήσει, αλλά και βοηθήσει, πλήθος κόσμου. Αντίστοιχος οργανισμός ιδρύθηκε και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκοπός  του EJAF είναι η υποστήριξη καινοτόμων προγραμμάτων για την καταπολέμηση του ιού HIV, η τόνωση των προσπαθειών για την εξάλειψη των προκαταλήψεων για τους φορείς καθώς και η άμεση υποστήριξη και φροντίδα των ατόμων με AIDS.

Το ίδρυμα του καταξιωμένου μουσικού έχει έσοδα μέσα από ειδικές εκδηλώσεις και εθελοντικές εισφορές από ιδιώτες, εταιρείες και ιδρύματα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς