Αγγλία: Νίκη με ανατροπή η Τότεναμ, στη Μάντσεστερ Γ. το ντέρμπι με Αρσεναλ

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 18:09
UPD:18:11
REUTERS/Tony O'Brien
A- A A+

Η Τότεναμ φαίνεται ότι θα είναι η βασική αντίπαλος της πρωτοπόρου Λέστερ στη μάχη του τίτλου της Premier League μετά την ολοκκήρωση της 27ης αγωνιστικής.

Σημαντικό έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος έχασε η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε με 2-3 στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο -5 από την Λέστερ και, πλέον, το έργο των «κανονιέρηδων» 11... στροφές πριν το φινάλε της περιόδου δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Το παιδί-θαύμα των «μπέμπηδων», Μάρκους Ράσφορντ, εξακολουθεί να «γράφει ιστορία». Μόλις μερικά 24ωρα νωρίτερα έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ με τα 2 γκολ που πέτυχε την περασμένη Πέμπτη επί της Μίντιλαντ στο Europa League και σήμερα ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Ο 18χρονος επιθετικός άνοιξε με δύο γκολ στο πρώτο μέρος το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Λουίς Φαν Γκάαλ, η οποία διατήρησε τις λίγες ελπίδες που έχει για την έξοδο στους προκριματικούς του Champions League. Η Άρσεναλ μείωσε με τον Γουέλμπεκ πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ερέρα έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους «κόκκινους διάβολους» στο 65΄ και στο 69΄ ο Οζίλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για 70 λεπτά η Σουόνσι είχε βάλει πολύ δύσκολα στην Τότεναμ μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Οι «κύκνοι» προηγήθηκαν με τον Παλότσι στο πρώτο μέρος, αλλά μέσα σε 8 λεπτά στο τελευταίο 20λεπτο οι «πετεινοί» έφεραν τα πάνω κάτω με τους Τσαντλί και Ρόουζ και μείωσαν στο -2 από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις