Α.Στραματσόνι: «Χτίζουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος»

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 21:43
UPD:21:45
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο προπονητής των «πρασίνων» επιθυμεί να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εφετινή χρονιά, ωστόσο, ο μεγάλος του στόχος είναι να μπουν από τώρα οι βάσεις για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν θέλει να βάλει ο Αντρέα Στραματσόνι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «πρασίνων» επιθυμεί να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εφετινή χρονιά, ωστόσο, ο μεγάλος του στόχος είναι να μπουν από τώρα οι βάσεις για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Αφού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του το «τρίποντο» απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν και να προετοιμαστούμε για την επόμενη.

Αυτός είναι ο στόχος μας, χωρίς υποσχέσεις, παρά μόνο με σκληρή δουλειά και να παλεύουμε όλα τα ματς. Όταν συμφωνούσα με τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαίους οπαδούς. Φυσικά, η πίεση είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η δουλειά μας. Ζούμε υπό το καθεστώς πίεσης, είτε εγώ είτε οι παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε το στόχο που μου ζητήθηκε από τη διοίκηση από τη στιγμή που είμαι εδώ». 

Για το μεγάλο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά. Θα είναι μία μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή εντός έδρας. Νίκησε και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω εγώ και οι παίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε», ενώ χαρακτήρισε τους «κιτρινόμαυρους» ως «πολύ καλή, συμπαγή ομάδα, που έχει πολύ καλό προπονητή και ποιοτικούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές». 

Σε ερώτηση που του έγινε για τους Εσιέν και Λέτο ανέφερε: «Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο διαπίστωσα ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος ο Μάικλ, αλλά του είχα ζητήσει έξτρα προσπάθεια, επειδή τον χρησιμοποιούσα σχεδόν σε κάθε ματς. Ωστόσο, τώρα είναι πολύ καλύτερα και μπορεί να είναι έτοιμος για την Κυριακή.

Όσο για τον Σέμπα, τον βλέπω κάθε μέρα να βελτιώνεται, αλλά θέλουμε όλοι να είμαστε σίγουροι, εγώ, ο προπονητής φυσικής κατάστασης, ο ίδιος ο παίκτης να είμαστε απόλυτοι βέβαιοι για το πότε θα επιστρέψει και για αυτό δεν θα βιαστούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις