Μ.Σίλβα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ, αλλά κάναμε κρίσιμα λάθη»

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 21:34
UPD:21:37
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Για το ματς με τη Βέροια, που μπορεί να κρίνει και μαθηματικά τον τίτλο, ο Σίλβα είπε: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν παίζονται μόνο οι τρεις βαθμοί. Παίζεται ολόκληρος τίτλος».

A- A A+

Ο Μάρκο Σίλβα επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείστηκε από την Άντερλεχτ επειδή η βελγική ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά λόγω κάποιων κρίσιμων λαθών που έκαναν οι παίκτες του και στα δύο παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε ένα μίνι απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA: «Όλοι μας και ο κόσμος θέλαμε κάτι παραπάνω στο Champions League. Είμαστε, όμως ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας σε αυτή τη διοργάνωση. Όσο για το Europa League, τελείωσε πιο γρήγορα για εμάς. Δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν ήταν καλύτερη από εμάς.

Σαν ομάδα είμαστε ανώτεροι και καλύτεροι. Δεν ήμασταν, όμως, σε κάποια άλλα τα οποία μπορεί να είναι πιο λίγα, αλλά είναι αυτά που καθορίζουν το αποτέλεσμα. Τα σημεία αυτά είναι τα γκολ και τα λάθη, Δεν πετύχαμε γκολ και επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να το κάνει. Και επίσης με τα λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο γιατί τα πληρώνεις ακριβά, δώσαμε την πρόκριση στον αντίπαλό μας, παρόλο που εμείς είμαστε αρκετά καλύτεροι. Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε από αυτό το ταξίδι στο Europa League είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Να τα διορθώσουμε στο μέλλον για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
 
Για το ματς με τη Βέροια, που μπορεί να κρίνει και μαθηματικά τον τίτλο, ο Σίλβα είπε: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν παίζονται μόνο οι τρεις βαθμοί. Παίζεται ολόκληρος τίτλος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που ο τίτλος αυτός μπορεί να έρθει Φεβρουάριο μήνα. Είναι, λοιπόν, πολύ ευχάριστο για εμάς που έχουμε την ευκαιρία να το διεκδικήσουμε και να τα καταφέρουμε. Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς. Ότι έγινε - έγινε. Πρέπει να το αναλύσουμε, να το σκεφτούμε αλλά και να το αφήσουμε στο παρελθόν. Να σκεφθούμε την επόμενη πρόκληση που έχουμε. Είναι πολύ υψηλό το κίνητρο γιατί είναι η κατάκτηση του τίτλου.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις