Επίθεση Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2005 15:44
A- A A+

Σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου λέγοντας πως «η ΝΔ στάθηκε αδύναμη να ανταποκριθεί στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, στο πρόβλημα της ακρίβειας, της ανεργίας και γέννησε και καινούργια προβλήματα, μια νέα φτώχεια στην χώρα μας.»

Στο πλαίσιο των εργασιών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός του στο Λαύριο ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ακόμη ότι «η Νέα Δημοκρατία υπονόμευσε την ενότητα του ελληνισμού, υπονομεύοντας δημοκρατικούς θεσμούς, κάτι που συστηματικά κάνει, με πραξικοπήματα στην Βουλή, με την υπονόμευση της Δικαιοσύνης, με την απροκάλυπτη κομματικοποίηση του κράτους, με την έλλειψη της αξιοκρατίας».

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε επίσης πως «έχουμε σχέδιο στο ΠΑΣΟΚ» και «θα ξεδιπλώσουμε την εναλλακτική μας πρόταση και τις προτάσεις μας σε επιμέρους τομείς στην πορεία που κάνουμε προς τον ελληνικό λαό».

Τόνισε επίσης πως «ξεκινάμε μια νέα φάση, μια νέα πορεία προς τον ελληνικό λαό, μια πορεία νικηφόρα» και ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί όλη την Ελλάδα μαζί με τα στελέχη του κινήματος που «στέκονται σήμερα δίπλα στον Ελληνα πολίτη που δοκιμάζεται από την πολιτική της ΝΔ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή