Μπάσκετ: Ανυπόμονος για την πρόκληση του Ολυμπιακού ο Ουόρικ

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 16:01
UPD:16:03
Wikimedia Commons/Mwinog2777
A- A A+

Τις πρώτες δηλώσεις του ως αθλητής του Ολυμπιακού έκανε ο Χακίμ Ουόρικ πριν καν έρθει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ΚΑΕ, δείχνοντας απολύτως ενημερωμένος για το νέο εργασιακό περιβάλλον του και την κλάση της ομάδας στην οποία θα ενταχθεί.

«Παρακολουθώ το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός είναι Θρύλος της Ευρωλίγκας. Έχει καταφέρει τα πάντα. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού» τόνισε ο 33χρονος Ουόρικ.

«Ξέρω καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός. Έχει πάντα στόχο την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις και τη νίκη σε κάθε ματς. Ξέρω λοιπόν πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζω ότι η ομάδα είναι πρώτη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα υπάρχει ακόμη ένας γύρος για να ολοκληρωθεί το Top-16» πρόσθεσε.

Όπως υπογράμμισε ο Αμερικανός, γνώριζε αρκετά πράγματα για τους «ερυθρόλευκους» πριν καν ενδιαφερθούν γι΄ αυτόν. Με ποιο τρόπο; «Ο Λιν Γκριρ και ο Μάρντι Κόλινς είχαν φροντίσει γι’ αυτό. Είναι φίλοι μου και όταν συζητούσαμε για το πέρασμά τους από τον Ολυμπιακό, μου έλεγαν πάντοτε τα καλύτερα. Περιμένω λοιπόν να τα ζήσω και εγώ όλα αυτά που μου περιέγραφαν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις