Ανοιχτός ο Προμαχώνας - Κλειστό για φορτηγά το τελωνείο Εξοχής

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 11:48
UPD:11:49
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από χθες το μεσημέρι το τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα είναι ανοιχτό, ως «ένδειξη καλής θέλησης» των αγροτών, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της σημερινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

A- A A+

Κλειστό επ' αόριστον είναι το τελωνείο της Εξοχής για τα φορτηγά και τις νταλίκες, ενώ η διέλευση για Ι.Χ. οχήματα και λεωφορεία ανοίγει από τις 15:00 έως τις 17:00 και από τις 22:30 έως και τις 10:00 την επομένη. Όπως δήλωσε το το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Θόδωρος Ιφόγλου, οι αγρότες παραμένουν σταθεροί στο πρόγραμμα που έχουν ανακοινώσει για τη διευκόλυνση των οδηγών Ι.Χ. και λεωφορείων.

Αργά τη νύχτα, ωστόσο, παρουσιάστηκε εμπλοκή, καθώς ενώ επί ελληνικού εδάφους η διέλευση άνοιξε στις 22:30, έως τις 00:30 δεν είχε ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία, λόγω του αντιμπλόκου των Βούλγαρων αυτοκινητιστών, από την άλλη πλευρά των συνόρων.

Από χθες το μεσημέρι το τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα είναι ανοιχτό, ως «ένδειξη καλής θέλησης» των αγροτών, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της σημερινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου. «Είμαστε εδώ και αν μας ενημερώσουν να προχωρήσουμε σε αποκλεισμό θα το πράξουμε άμεσα» επισήμανε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Στέργιος Λίτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή