Κυβερνητική απάντηση στους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005 18:02
A- A A+

«Η προαναγγελθείσα ανακοίνωση της “Μαύρης Βίβλου” του ΠΑΣΟΚ για το υπουργείο Πολιτισμού εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα κακής ποιότητας που προσπαθεί απλά να αντικαταστήσει το έλλειμμα πολιτικής και ιδεολογικής κατεύθυνσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Αυτό αναφέρει σε δήλωσή της με αφορμή την συνέντευξη τύπου των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/29/1083533.htm , η αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

«Πολύ πριν το ΠΑΣΟΚ ξεκινήσει τις ασκήσεις αντιπολιτευτικής τακτικής, στις οποίες επιδίδεται λόγω της αδυναμίας του να παρακολουθήσει την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμίσεις, οι απαντήσεις είχαν δοθεί με πλήρη σαφήνεια και διαφάνεια.

Μόνο ως πολιτικό θράσος, μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι, οι υπεύθυνοι για τα βάρη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που σηκώνουν σήμερα οι Έλληνες φορολογούμενοι, εξαιτίας της ανικανότητας και την αναποτελεσματικότητας που επέδειξαν στην ολυμπιακή προετοιμασία της χώρας, μιλούν σήμερα για διαφάνεια και έλλειψη σχεδιασμού», τονίζει η κ. Πετραλιά και καταλήγει:

«Τους καλούμε να εγκαταλείψουν την μικροκομματική τους τακτική, να απομακρυνθούν από τις πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος και να αναγνωρίσουν την ανάγκη της χώρας για μεταρρυθμίσεις».

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις δηλώσεις των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ζήτησαν την παραίτηση του Πρωθυπουργού από το υπουργείο Πολιτισμού http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/29/1083533.htm , ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτήρισε ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή