Με αποκλεισμούς συνεχίζουν αγρότες της Κρήτης

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 15:33
UPD:15:36
INTIME NEWS

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Αγίου Νικολάου-Ηρακλείου στον κόμβο Μαλίων-Οροπεδίου προχώρησαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στον κόμβο αποκλείοντας τη Εθνική Οδό και στα δυο ρεύματα, ενώ η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω Μαλίων και της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Οι συγκεντρωμένοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους επ’ αόριστον εκφράζοντας την αντίθεσή τους με τα αποτελέσματα της συνάντησης του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών και διεκδικώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Την ίδια ώρα, αγρότες παραμένουν και στο μπλόκο στα Πραιτώρια Ηρακλείου, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τον αγώνα τους αν δε δικαιωθούν, καθώς, όπως λένε, αυτό που έγινε τη Δευτέρα στο Μαξίμου «δεν ήταν παρά ένας ακόμα ελιγμό της κυβέρνησης».

Στο μεταξύ στις 18:30 ο απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού των αγροτών όλης της Κρήτης στην αίθουσα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηράκλειου όπου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή