NBA: Νίκη με Γιάννη στην Ατλάντα οι Μπακς

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 12:56
UPD:15:30
USA Today Sports/Jeff Hanisch
A- A A+

Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βοήθησε το Μιλγουόκι να φτάσει στη νίκη με 117-109 μέσα στην Ατλάντα, σε παιχνίδι που κρίθηκε ύστερα από δύο παρατάσεις.

Ο νεαρός διεθνής φόργουορντ είχε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ στην επιτυχία των Μπακς, που είχαν επίσης σε εξαιρετική ημέρα τους Πάρκερ (28 πόντοι - 13 ριμπάουντ) και Μονρό (24 πόντοι). 

Οι Γουόριορς συνήλθαν γρήγορα από τη συντριβή απέναντι στους Μπλέιζερς και πέρασαν με νίκη από το Λος Άντζελες απέναντι στους Κλίπερς, σε παιχνίδι με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το χθεσινό.

Οι παίκτες του Στιβ Κερ επιβλήθηκαν με 115-112, αλλά σε ακόμη έναν αγώνα τους δεν ήταν σοβαροί στο τέλος και παραλίγο να το πληρώσουν, εμφανίζοντας για άλλη μια φορά το φαινόμενο να χάνουν γρήγορα μεγάλες διαφορές υπέρ τους.

Περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν στο +16, αλλά με το παιχνίδι τους επέτρεψαν στους Κλίπερς να ευστοχήσουν σε τέσσερα τρίποντα, ενώ ο Γουίλκοξ αστόχησε σε ακόμη ένα στο τέλος του αγώνα για να στείλει το ματς στην παράταση.

Η επιλογή του Κερ να αποσύρει στον πάγκο τους βασικούς για ξεκούραση δεν δικαιώθηκε για άλλη μια φορά, αφού οι αντικαταστάτες τους έκαναν... τσίρκο το παιχνίδι μιας ομάδας που θέλει μόνο να τρέχει και να σκοράρει.

Ο Κάρι, ο Τόμσον, ο Γκριν, ο Μπαρνς έχουν το ταλέντο και μπορούν να το κάνουν, αλλά οι υπόλοιποι απέχουν από το επίπεδό τους και το μόνο που πετυχαίνουν με τον τρόπο που προσπαθούν να παίξουν, και το έχουν κάνει και σε άλλες αναμετρήσεις φέτος, είναι να εκθέτουν την ομάδα τους σε κίνδυνο.

Για τους πρωταθλητές ο Τόμσον είχε 32 πόντους, ο Κάρι 23 και οι Γκριν, Μπαρνς από 18, ενώ για το συγκρότημα του Λ.Α. πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρόφορντ με 25 και ακολούθησε ο Πολ με 24.

Τα αποτελέσματα:

  • Ατλάντα-Μιλγουόκι 109-117 
  • Μαϊάμι-Ουάσινγκτον 114-94
  • Μινεσότα-Νέα Υόρκη 95-103
  • Λος Άντζελες Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ 112-115

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις