Κύπελλο Ελλάδας: Αισιόδοξοι οι εκπρόσωποι των ομάδων

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 15:14
UPD:15:19
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Αουτσάιντερ χαρακτήρισε τον Ατρόμητο στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ ο εκπρόσωπος της ομάδας των δυτικών προαστίων, Βασίλης Μπέτσης.

Επισήμανε ότι είναι σημαντικό για τους «κυανόλευκους» που το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο στόχος μας είναι το κύπελλο, αλλά μη ξεχνάμε πως είμαστε το αουτσάιντερ. Εύχομαι να γίνουν δυο καλά παιχνίδια και θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι».

Η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί το βασικό στόχο της ΑΕΚ, όπως παραδέχθηκε μετά την κλήρωση ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης: «Θεωρώ πως θα γίνουν δύο καλά ματς. Το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους.» 

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό: «Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Θα πάμε συσπειρωμένοι στο πρώτο ματς στην Τούμπα, όπου θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούμε να διαχειριστούμε στη ρεβάνς», είπε αρχικά και κατέληξε: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα είμαστε στον τελικό, που είναι και η μεγάλη επιθυμία του κ. Σαββίδη.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις