Ακυρώθηκε η μετακίνηση του Μ. Σφακιανάκη

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 15:29
UPD:20:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έγινε δεκτή η προσφυγή του κ. Σφακιανάκη και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.,

A- A A+

Ακυρώθηκε η τοποθέτηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «έγινε δεκτή η προσφυγή του κ. Σφακιανάκη και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.» και επομένως, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, παραμένει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Στη θέση του πρϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α. τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.

Η ανακοίνωση της απομάκρυνσης του κ. Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των κρίσεων της ΕΛΑΣ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, προκαλώντας και αντιπαράθεση στη Βουλή.

ΒΟΥΛΉ

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη, άφησε αιχμές κατά του κ. Σφακιανάκη, κάνοντας λόγο για ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή