Νεκρός σε τροχαίο o τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 10:44
UPD:15:46
EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο. 

A- A A+

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 08:20 το πρωί ο Παντελής Παντελίδης, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - στο ύψος του Ελληνικού - και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύονται.

Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου θα εμφανιζόταν, ο οποίος τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

EUROKINISSI.TV

Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, όταν η Τροχαία έφθασε στο σημείο, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, είπε ότι οδηγός του Ι.Χ. ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα έγραφε με έμπνευση προσωπικά βιώματα ή ιστορίες κοντινών του προσώπων. Δεν σπούδασε ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι. Ήταν αυτοδίδακτος. Έμαθε να παίζει μουσικά όργανα μόνος του και να συνθέτει μελωδίες.

Προτεινόμενα για εσάς