Το ενδιαφέρον στη Σύνοδο της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ στις 9/7

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2001 13:20
A- A A+

Στη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουλίου, στρέφεται τώρα το ενδιαφέρον, μετά την αλλαγή κλίματος στο κυβερνών κόμμα, που σηματοδότησε η χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, όπου ο Κώστας Σημίτης ξεκαθάρισε ότι ανασχηματισμός θα γίνει μετά το συνέδριο του Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός, κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε ένα συνέδριο ενότητας, αντί της μετωπικής σύγκρουσης που εισηγούντο στελέχη της εκσυγχρνιστικής πτέρυγας και ζήτησε «δουλειά», θέλοντας έτσι να δώσει έμφαση στη λειτουργία της κυβέρνησης στο διάστημα που μεσολαβεί.

Πολλοί νέοι στο ΠΑΣΟΚ, που αυτοαποκαλούνται ηγετική ομάδα, μιλούν ανόητα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9,61, o Γιώργος Λιάνης και κάλεσε όλες τις τάσεις να κάνου την υπέρβαση.

Για το θέμα του ανασχηματισμού είπε ότι καλώς δεν έγινε και παρατήρησε πως όσα κυβερνητικά στελέχη διαφωνούν με μία πολιτική, δεν μπορούν να μένουν στην κυβέρνηση.

Να ξεκαθαρίσουμε την πολιτική μας στο συνέδριο, ζήτησε ο Χρίστος Βερελής, ο οποίος υπογράμμισε πως γη κυβέρνηση στέλνει μήνυμα σταθερότητας στις αγορές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή