Μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1) Λεβαδειακός και Ατρόμητος

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 22:03
UPD:22:07
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Παρά το «πενιχρό» σκορ, το παιχνίδι ήταν από τα θεαματικότερα του φετινού πρωταθλήματος, με καταπληκτικό ρυθμό, φάσεις και ευκαιρίες εκατέρωθεν, από το ξεκίνημα ως το τέλος του.

A- A A+

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο… «στοιχειωμένος» αγώνας ανάμεσα της Λιβαδειάς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η… 16η αγωνιστική.

Παρά το «πενιχρό» σκορ, το παιχνίδι ήταν από τα θεαματικότερα του φετινού πρωταθλήματος, με καταπληκτικό ρυθμό, φάσεις και ευκαιρίες εκατέρωθεν, από το ξεκίνημα ως το τέλος του.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπεν βρήκε με τακουνάκι τον Μάντζιο, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Λαζαρίδης διέκοψε την πορεία της μπάλας με σωτήρια προβολή.

Στο 22΄ ο Ατρόμητος «ανταπέδωσε» τις ευκαιρίες, καθώς στη σέντρα του Ούμπιδες ο Μπίτολο έκανε το σουτ, αλλά ο Μεντί πρόλαβε να διώξει με κεφαλιά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 31΄ και ύστερα από τη σέντρα του Μουλόπουλου η κεφαλιά του Μάντζιου έφυγε άουτ, στο 39΄ ο Λε Ταλέκ υποχρέωσε τον Βερέμκο να αποκρούσει σε δύο χρόνους, ενώ στο 41΄ νέο σουτ του Μάντζιου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

Τελικά, ολόκληρη η ιστορία του αγώνα έμελλε να «συμπυκνωθεί» στο πεντάλεπτο από το 51΄ έως το 56΄. Στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με την κεφαλιά του Φυτανίδη στο φάουλ του Ούμπιδες, στο 54΄ ο Στόιτσεφ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει όταν η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 56΄ ο Μάντζιος ισοφάρισε από τα 11 μέτρα, εκτελώντας το πέναλτι που είχε πάρει ο Μερεμπασβίλι από τον Κεϊτά.

Το ματς, πάντως, είχε και άλλες συγκινήσεις, καθώς στο 57΄ ο Βερέμκο απέκρουσε το πλασέ του Ματέι, στο 62΄ το σουτ του Μπρίτο έφυγε μόλις άουτ, στο 63΄ ο Ούμπιδες έδιωξε πάνω στη γραμμή την προβολή του Μεντί και στο 65΄ ο Μπεν τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή όταν χτύπησε στο δοκάρι προσπαθώντας να πλασάρει σε άδεια εστία, στο γύρισμα του Μάντζιου!

Στο 72΄ ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τριποτσέρη με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο κύκλος των… χαμένων ευκαιριών στο 84΄, με τον Βερέμκο να σώζει τον Λεβαδειακό σε νέο τετ α τετ, με τον Λε Ταλέκ, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε (ορθά) για οφ σάιντ γκολ του Παπαδόπουλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις