Πόλο: Πρώτο βήμα για το φάιναλ 4 από τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 19:48
UPD:19:57
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε με 13-10 τη Ουραλότσκα Ζλάτουστ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και απόκτησε προβάδισμα πρόκρισης για το φάιναλ 4 της διοργάνωσης.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης και Ελλάδας δυσκολεύτηκαν απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, αλλά στο τέλος κατόρθωσαν να πάρουν μια καλή διαφορά ενόψει του επαναληπτικού στις 27 Φεβρουαρίου, στη Ρωσία.

Η Ουραλότσκα έμεινε κοντά στο σκορ ως τη λήξη του ημιχρόνου (7-6 για τον Ολυμπιακό), ενώ στο σερί 3-0 της αντιπάλου τους, που έφερε την πειραϊκή ομάδα στο +4 (10-6), απάντησαν και πάλι μειώνοντας σε 10-8 και 11-9.

Στο τελευταίο δίλεπτο, όμως, η Μπιανκόνι πήρε την κατάσταση στα χέρια της και με δύο γκολ (από την περιφέρεια και στην κόντρα) έγραψε το 13-9, πριν μειώσει με πέναλτι η Καρίμοβα στο τελικό 13-10.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι, Μπιανκόνι 4, Ασημάκη 3, Έμολο 3, Ελευθερία Πλευρίτου 2 και Μανωλιουδάκη, ενώ τα τέρματα της Ουραλότσκα σημείωσαν οι, Καρίμοβα 3, Γκορμπούνοβα 2, Ζαρίποβα, Νεζνάμοβα, Ζαπλάτινα, Κολμάκοβα και Μπέρσνεβα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις